Home100 anys d’història…

Som un club competitiu i amb valors.
http://www.cellanca.cat/wp-content/uploads/2018/08/DSC7593-copia.jpg

C.E. Llançà
Misió i valors

100 anys d’història

Som un Club de futbol amb una finalitat purament esportiva. El C.E.LLANÇÀ pretén formar gràcies als valors intrínsecs que representa el futbol als joves de les diferents categories.

L’aspecte lúdic, l’afany de superació, l’esforç i la companyonia són conceptes que formen part de la identitat del Club. La voluntat de seguir prosperant i millorant la qualitat dels equips és important, però molt més ho és el civisme i el respecte que ofereixen els nostres jugadors. Un futur on aprendre dels errors i consolidar una estructura de gestió amb tècnics de nivell compromesos per enriquir el patrimoni esportiu del C.E.Llançà.

LA BASE

Aprendre i fer esport.

Identificat amb el municipi, pel C.E. Llançà hi han passat centenars de jugadors desde ben petits. La base d’aquest club es centra en l’ensenyança de l’esport amb valors, educació i respecte. Treballar en equip, assumir responsabilitats i saber guanyar i perdre per igual, en definitiva forma als seus jugadors a passar una bona estona al mateix temps que es competeix i es realitza una activitat saludable.

http://www.cellanca.cat/wp-content/uploads/2018/08/DSC7675-copia-1.jpg
http://www.cellanca.cat/wp-content/uploads/2017/12/inner_player.png

C.E. Llançà

  Adreça: Avgda. 8 de març, s/n, 17490, Llançà (Girona)

Email: info@cellanca.cat

FORÇA, ALEGRIA I CORATGE!

Web by: www.eduardmartinez.cat

© Tots els drets reservats. C.E. Llançà